e-business company

management - advies - beheer - support

 

Stichting Digitaal samenwerken tweewielerbranche

DST is de digitale catalogus voor de tweewielerbranche. Leveranciers plaatsen hier hun actuele en gestandaardiseerde artikelinformatie (meer dan 300.000 unieke producten van 26 leveranciers/merken). Dealers kunnen deze productinformatie gemakkelijk en GRATIS via hun eigen kassasysteem gebruiken. Dat scheelt tijd en geld en maakt de inkoop- en verkoop een stuk makkelijker.

 
SchulteSchultz Fotografie

SchulteSchultz Fotografie

Leveranciers

De data in DST is gestandaardiseerd. Dat betekent dat elke leverancier artikelen op dezelfde wijze codeert en indeelt. Een voorbeeld. Spreek je van terugtraprem, naafrem, achteruittraprem of achteruittrapnaaf? DST zorgt dat elke fabrikant dezelfde benaming hanteert. Daardoor kan een dealer gemakkelijk het assortiment doorzoeken en klanten sneller helpen. Lees meer->


Dealers

Dealers kunnen ter plekke in de winkel het complete assortiment van hun leveranciers digitaal bekijken. Vragen van klanten kunnen meteen worden beantwoord, producten zo nodig bij de leverancier besteld. Nee verkopen aan klanten hoeft niet meer. En met het zelfde gemak kan de informatie uit DST worden gebruikt voor de eigen webshop of social media. Lees meer ->

SchulteSchultz Fotografie

SchulteSchultz Fotografie


SchulteSchultz Fotografie

SchulteSchultz Fotografie

DST artikelstandaard

Stichting DST bevordert de samenwerking in de branche op een neutrale manier, zonder winstoogmerk, zodat alle partijen in de keten leveranciers, dealers én consumenten- profiteren. Stichting DST doet dat door:

  • de ontwikkeling van een standaard voor artikeldata, i.s.m. met experts van TNO; artikelen worden voortaan op uniforme wijze vastgelegd en omschreven.
  •  het opzetten van een centraal artikelplatform (DST), zodat er één plek is waar altijd alle up to date artikelinformatie te vinden is.